All About You SHE Magazine

“Tried en tested against 19 top brand best sellers, the only product to score 5/5”. Het team van SHE Magazine heeft 19 verschillende merken getest. Dit zijn merken als Dior, Lancome en Shisheido. That’so is het enige merk dat 5/5 punten scoort, hiermee wordt That’so “het beste selftan product wat ze ooit getest hebben genoemd.


Brand New Magazine

Brand New Magazine heeft verschillende producten van That’so getest. In dit artikel vertellen ze over onze Nature Tan Intense Bronze. Dit product is Vegan wat wil zeggen dat er geen van oorsprong dierlijke stoffen inzitten, . Ook komt de heerlijke geur weer terug in dit artikel. “Het vlekt niet en het ruikt heerlijk”, benoemen ze.


Brand New Magazine heeft de On The Go Dark Body Mousse getest. Ideaal voor je lichaam. Wanneer je deze mousse vergelijkt met de mousse van andere merken waaronder bijvoorbeeld Marc Inbane, zie je een groot verschil in kleur. Onze On The Go Dark Body Mousse kleurt direct perfect bruin op, geeft een mooi sunkissed effect en verzorgt de huid.

On The Go Extra Dark kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van onze beste producten. Brand New Magazine is daarom ook zeker fan van dit product. Het geeft je een diepbruine kleur. Daarnaast heeft het een vocht-inbrengende, anti aging formule. 2 vliegen in een klap dus.
Zin Magazine

Zin Magazine is enorm te spreken over onze ecologische selftan sprays. Zo benoemen ze de Nature Tan Light Bronze en de Glowy Gold. “Door een gepatenteerd systeem sprayen ze prachtig egaal en ze ruiken ook nog eens heerlijk.” De Formule is uniek en gepatenteerd en dus niet aanwezig bij andere selftan merken als Marc Inbane en Bondi Sands deze formules niet kunnen gebruiken.


Innovative FMCG Product of the year 2016

Onze All-in-One SPF zonbescherming producten zijn tot beste uit de test verkozen in de categorie Cosmetics And Beauty SRL. Dit is een erg bijzondere prijs die That’so heeft binnengesleept. Er staan veel grote cosmetica namen tussen dit rijtje, maar toch weet That’so de eerste plaats te veroveren.


Weekend

Wie zit er nou te wachten op oer-Hollandse-melkflessen onder je feestjurk. Niemand natuurlijk! Dit voorbeeld noemt te redactie van de Weekend. Hier hoef je met de producten van That’so niet bang voor te zijn. En de anti-age & hydraterende formules zijn natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid.