Menu
Your Cart

Zelfbruiner voor gezicht en lichaam

Wil je een zelfbruiner kopen voor je gezicht en lichaam? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in onze webshop That’so. Onze zelfbruiner voor het hele lichaam creëert een mooie zomerse teint, zonder dat je daarvoor een zonnebank nodig hebt. De zelfbruiner is in verschillende soorten te verkrijgen, zoals een heerlijke bodylotion voor je hele lichaam. Ongeacht waar je stemming zich bevindt, dankzij onze zelfbruiner blijf je gebruind over je hele body, ook wanneer de zon niet schijnt! Bruin worden zonder zon was nog nooit zo eenvoudig.

Bij ons vind je de geschikte zelfbruiner voor jouw gezicht en lichaam

Dankzij de werkzame stof DHA, het natuurlijke bronzen voedingspigment in de bodylotion, zie je direct resultaat van de zelfbruiners. Na het ontwikkelen van de teint, blijft de zelfbruiner gemiddeld vier dagen op uw hele lichaam en gezicht zitten. Wil je langer genieten van de zomerse teint op je huid? Door regelmatig gebruik te maken van de bodylotion blijft de zelfbruiner langer zitten. In ons assortiment vind je een heerlijke self tan bodylotion, die geschikt is voor ieder huidtype. Of je nu kiest voor een lichte of een extra donkere zelfbruiner, in ons assortiment vind je voor iedere body een geschikte zomerse kleur. Je vindt in ons aanbod ook een zelfbruiner die speciaal ontworpen is voor het gezicht. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook self tan voor het gezicht, die ook een hydraterende functie heeft voor het gezicht.

Kies een type zelfbruiner dat past bij je hele lichaam

Onze zelfbruiner voor lichaam en gezicht is, behalve als bodylotion, ook in andere vormen te verkrijgen. Koop bijvoorbeeld de zelfbruiner in mousse-vorm. Deze vorm van zelfbruiner is gemakkelijk aan te brengen over je hele lichaam. Ook is het mogelijk om een self tan-set te kopen. Hiermee haal je gelijk de juiste producten in huis om een zongebruinde kleur op te bouwen. Wil je graag het hele jaar door genieten van een gebruinde huid? Bekijk onze hele collectie en voeg onze selfcare-producten toe aan je routine, door een bestelling te plaatsen via de webshop. Bestel je de zelfbruiner voor je gezicht en lichaam voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!