Menu
Your Cart

Frequently Asked Questions

No, you can checkout as guest.

Paypal, iDeal, Sofort and creditcards

We ship within 1-5 work days.

Het verschil tussen deze 2 producten is dat de On The Go (Extra) Dark vrijwel meteen een( intens) bruine kleur geeft. De On The Go Clear heeft 2 tot 3 uur nodig om tot de uiteindelijke kleur te komen, de uiteindelijke kleur is hetzelfde als de On The Go Dark. De Dark is qua kleur sunkissed en de Extra Dark echt 2 weken vakantie in de zon kleur.
Ben je een enorme fan van een bruine kleur en wil je er direct uit zien alsof je een week van Ibiza komt? Ga dan voor de On The Go (Extra) Dark voor je gezicht. Alle producten verzorgen maar wil je een product wat je prachtig bruin maakt en de huid intens verzorgt en laat stralen dan zouden wij de golden beauty adviseren, hier is o.a. hyaluronzuur aan toegevoegd. Voor je lichaam is de Glam Body Mousse fantastisch, deze breng je aan met de handschoen en geeft direct een bruine teint, de Dark is sunkissed de Extra Dark is echt diep bruin. Vind je het nou fijner om de spray transparant aan te brengen en geleidelijk, gedurende de dag mega mooi op te kleuren, ga dan voor de On The Go Clear!
Wanneer je een lichte huid hebt kun je het beste gaan voor de On The Go Dark, of On The Go Clear. (Zie hierboven wat jij het fijnste vindt werken). Dit zijn de 2 wat natuurlijkere zelfbruiners binnen ons assortiment. Zorg er wel altijd voor dat je van te voren goed exfoliërd. Je kunt hiervoor onze Tan Extender Scrub gebruiken die ervoor zorgt dat je huid fluweelzacht wordt en de perfecte basis heeft voor de producten.
Nee, dit is niet het geval. De enige keer dat dit gebeurt is als je het niet goed laat drogen en meteen je kleding aantrekt of je bed in stapt. Wanneer dit gebeurt was je het er extreem makkelijk uit, no worry’s dus!
Onze producten hebben een heerlijke frisse geur die niet overheerst de “vieze” geur die normaal in zelfbruiners zit is bij ons verwijderd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de geur te sterk of te aanwezig is, hij ruikt heerlijk bij het opbrengen en daarna is hij geurloos.
Spray: Zorg ervoor dat je een schoon, gereinigd gezicht hebt zonder crème of Make-Up resten. Doe je haar eventjes uit je gezicht eventueel met een haarband, en houd de spray ongeveer 30cm van je gezicht af. Je maakt 5 keer een verticale beweging over het gezicht van boven naar beneden, je voelt wanneer je je hele gezicht gehad hebt dit zijn ongeveer 5 banen, daarna maak je een kruis over je gezicht van links naar rechts. Hierna maak je een kruisbeweging over het gezicht, in de nek en in de hals. E Voilà! Wil je over de spray, Make-Up of crème aanbrengen? Wacht dan een paar minuutjes zodat je huid goed droog is. Mousse: Voordat je de mousse aanbrengt op het lichaam kun je voor het mooiste effect van te voren scrubben en eventueel scheren. Exfoliëer zodat het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd wordt en je de beste en zachte ondergrond hebt om het op aan te brengen. Voor het beste resultaat kun je hiervoor onze Tan Extender Scrub gebruiken, de formules sluiten perfect op elkaar aan. Aanbrengen op een schone huid zonder bodylotion of andere crème Maak gebruik van onze Tanning Mitt en breng een gewenste hoeveelheid mousse aan op de handschoen en smeer je lichaam in. Je kunt iedere dag een kleine hoeveelheid Gradual Tanning Moisturizer op je lichaam aanbrengen om de kleur zo mooi en egaal mogelijk te onderhouden maar ook als je dit niet doet is de kleur prachtig , youre ready to glow!
Dit verschilt natuurlijk per product en de manier waarop je de kleur bijhoudt. Al onze zelf bruinende producten bevatten DHA en afhankelijk van het percentage DHA blijven ze tussen de 3 en 7 dagen goed zitten. Een paar dingen die je kunt doen waardoor de kleur langer mooi blijft: Zorgen dat je huid goed droog en schoon is zonder dag, nacht of body crème deze kun je daarna wel aanbrengen. Van te voren goed scrubben met onze Tan Extender Scrub Je lichaam dagelijks insmeren met onze Gradual Tanning Moisturizer
Jazeker! Al onze producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen maar de Terra Dark en de Terra Extra Dark zijn speciaal voor mannen. Dit zijn bruinende, hydraterende, geparfumeerde aftershave sprays voor een prachtige, intense kleur met een kruidige en aromatische geur. Een leuk cadeautje voor je man, broer, vriend, vader of zoon dus!
Nee, onze producten bevatten geen schadelijke stoffen! Het geen waardoor je bruin wordt is de werkzame stof: DHA (Dihydroxyaceton). Onze producten bevatten juist ingrediënten die je huid voeden en verzorgen. Je hoeft dus niet in aanraking te komen met Uv-straling wat extreem schadelijk is voor je huid. Huidkanker word in de aankomende jaren volksziekte nummer 1 , ben dus slim gebruik goede zon bescherming Laat die zonnebank voor wat het is en stap nooit meer af van selftan!