Menu
Your Cart

Self tan voor het gezicht

Producten uit Italië Gepatenteerd spraysysteem Direct resultaat

Self tan zorgt ervoor dat je het gehele jaar door kunt genieten van een zomerse teint op je gezicht. In de online winkel van That’so vind je allerlei soorten zelfbruiners, die geschikt zijn voor verschillende huidtypen. Dankzij de voedende ingrediënten, geef je je huid niet alleen een mooi kleurtje maar zorg je ook voor een gezonde hydratatie.

Bij ons vind je de beste self tan om je gezicht kleur mee te geven

De bruinende formule in self tan zorgt ervoor dat je ook zónder zon een zomerse kleur op je gezicht creëert. Dit is dan ook ideaal tijdens de winter of een wat minder zonnige zomer. Er zijn diverse soorten en vormen zelfbruiners te verkrijgen. Bij ons vind je bijvoorbeeld een self tan spray voor je gezicht. Ook vind je bij ons een self tan in de vorm van moisturizer, die je huidt extra hydateert en voet met natuurlijke ingrediënten. 

Wil je het zelf proberen?

that'so zelfbruiner self tan

Bestel online de ideale gezichtsbruiner

Wil jij het hele jaar door kunnen genieten van een zomerse teint op je huid? Dat kan met onze zelfbruiners voor lichaam en gezicht. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, van self tan spray voor je gezicht tot een zelfbruinende mousse. Bekijk het hele assortiment en bestel een passende zelfbruiner voor jouw huid. Wil je meer weten over onze producten? Stel je vragen via het contactformulier.

There are no products to list in this category.