Menu
Your Cart

Een self tan mask

Producten uit Italië Gepatenteerd spraysysteem Direct resultaat

Met een self tan mask creëer je eenvoudig een egale zomerse teint op je gezicht. Bij That’so vind je verschillende zelfbruiners die geschikt zijn voor alle huidtypen. Onze producten creëren de illusie dat jij het hele jaar door op vakantie bent! De formule trekt snel in de huid en houdt ongeveer vier dagen aan. 

Ons self tan mask zorgt voor een gezonde en stralende huid

Wil je een self tan op je gezicht gebruiken? Hiervoor gebruikt je een speciale soort zelfbruiner. Kies bijvoorbeeld voor ons voedende self tan mask. Dit masker bevat ingrediënten die je huid doen stralen, dankzij hydraterende ingrediënten. Het trekt snel in en begint al na twee tot drie uur te werken. Wil je, ondanks het gebruik van de zelfbruiner, toch de zon in? Zorg dan voor ultieme bescherming door ook onze suncare zonnebrand te gebruiken.

Wil je het zelf proberen?

that'so zelfbruiner self tan

Koop onze zelfbruinende producten

Zorg voor een stralende en gehydrateerde huid, met ons self tan mask. Dit masker zorgt voor een langdurige zomerse look en een voelbare zachtheid. Gebruik je liever een andere vorm van zelfbruiner voor je gezicht en lichaam? In onze collectie vind je ook andere vormen, zoals een self tan liquid. Bekijk het aanbod van onze winkel en plaats eenvoudig je bestelling in de webshop. 

There are no products to list in this category.