Menu
Your Cart

Suncare met zonnebrand

Producten uit Italië Gepatenteerd spraysysteem Direct resultaat

Als je de zon in gaat, zorg dan voor een goede suncare door je zonnebrand bij That’so te kopen. In onze online winkel vind je verschillende producten, van zelfbruiners tot zonverzorging. Onze producten zijn geschikt voor je gezicht en lichaam. Door je huid goed te verzorgen met onze producten, creëer je een gezonde zomerse teint het hele jaar door! 

Met onze suncare bescherm je je huid met fijne zonnebrand

In onze collectie vind je niet alleen zelfbruiners voor het gezicht en lichaam. Ook koop je bij ons de fijnste suncare in de vorm van een zelf opbouwende zonnebrand. Deze zonnebeschermingstechnologie is geschikt voor ieder huidtype. Bouw je zonnebeschermingsfactor laag voor laag op door gebruik te maken van deze unieke producten. Wil je beschermd zijn in de zon en tegelijkertijd gebruik maken van een zelfbruiner? Kies dan voor onze self tan met SPF 50. Zo ontwikkel je een zomerse teint terwijl je veilig zont!

Wil je het zelf proberen?

that'so zelfbruiner self tan

Bescherm jezelf met onze unieke zonbeschermingsproducten

Ga je op zonvakantie? Vergeet dan niet om suncare mee te nemen, bijvoorbeeld onze zonnebrand. Bekijk onze collectie met zonnebeschermingsproducten met een gepatenteerd spraysysteem. Ook zonder zon is het mogelijk om een zomerse teint te creëren. Bekijk onze self tan-sets, waarmee je gelijk alle producten in huis haalt om je huid een paar tinten donkerder maken. Bestel al onze producten eenvoudig online. Heb je vragen over onze producten? Stel deze via het contactformulier.

Aftersun spray for your whole bodyDo not smearHydrating, refreshing and soothing sprayMaintain young and healthy skinDaily makes the skin look elastic, smooth andDelicate looks.Spray application for easy use   ..
€19.00
Ex Tax:€15.70
100ml..
€20.00
Ex Tax:€16.53
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)