Menu
Winkelwagen

Selfcare

Selfcare
We put the care into your skin

That'so Cosmetica collectie

Zorg voor jezelf en jouw lichaam met onze cosmeticacollectie. Bevrijd je innerlijke kant en geef schoonheid een geheel nieuwe betekenis!

Verstevigende Body Mousse Zachte lichaamsmousse met een verstevigende en drainerende werking dankzij de aanwezigheid van 1% Proteasyl™ LS 9818 van BASFProteasyl is een innovatief fytocomplex dat de synthese van collageen en elastine stimuleert voor een strakkere en stevigere huidFormule met Gol..
€32,00
Excl. BTW:€26,45
Mousse voor behandeling van cellulites  “Knapperige” bodygelmousse met warm-koud effect verrijkt met 1% SLIMBUSTER® L 3R van CHEMYUNION voor de behandeling van cellulitisplekken.Combinatie van functionele ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de activering van lipolyse stimuleren en de..
€32,00
Excl. BTW:€26,45
Innovatieve No-Makeup Make-upBESTEL TIP: Aanbrengen met onze HD Face BrushGamechanger Blend samen met je huid en creëert een prachtige egale glowy teintVermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden in het gezicht en bevordert een helderdere en uniforme lookVerkrijgbaar in drie kleuren (Light,..
€38,00
Excl. BTW:€31,41
Innovatieve No-Makeup Make-up sprayBESTEL TIP: Aanbrengen met onze HD Face BrushGamechanger Blend samen met je huid en creëert een prachtige egale glowy teintVermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden in het gezicht en bevordert een helderdere en uniforme lookVerkrijgbaar in drie kleuren (..
€38,00
Excl. BTW:€31,41
Innovatieve No-Makeup Make-up sprayBESTEL TIP: Aanbrengen met onze HD Face BrushGamechanger Blend samen met je huid en creëert een prachtige egale glowy teintVermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden in het gezicht en bevordert een helderdere en uniforme lookVerkrijgbaar in 4 kleuren (Lig..
€38,00
Excl. BTW:€31,41
Borstel voor bij de face up producten...
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Make Up Spray voor het lichaam  (150ml)Makeup No-Makeup foundation spray met nude effectBeautyfilter technology: soft focus poeder met een fotoreflecterend effect dat de kleine onvolkomenheden op het lichaam en benen vermindertGeeft een egale uitstralingSpeciale formulie voor het lichaam d..
€46,00
Excl. BTW:€38,02
Make Up Spray voor het lichaamMakeup No-Makeup foundation spray met nude effectBeautyfilter technology: soft focus poeder met een fotoreflecterend effect dat de kleine onvolkomenheden op het lichaam en benen vermindertGeeft een egale uitstralingSpeciale formulie voor het lichaam dankzij de aanwezigh..
€46,00
Excl. BTW:€38,02
Make Up kwast speciaal gemaakt voor het perfect aanbrengen van That’so Body Up op de huid van de benen en het lichaam. De lengte en de ligging van de haren zorgen ervoor dat je het product makkelijk kunt verdelen over het lichaam. Deze borstel kan worden gebruikt om That’so producten correct aan te ..
€24,00
Excl. BTW:€19,83
Eye Revitalizer Smooth Effect is een lichte en snel opneembare emulsie die specifiek voor het oogcontrast. Antiage serum met liftend effect dat wallen en donkere kringen vermindert. De actieve ingrediënten die rijk zijn aan voedingstoffen gecombineerd met de Cosmetic Drone Technology Botox by I..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Hydraterende anti-aging dagcrème met fluweelzachte textuurVertraagt ​​het verouderingsproces van de huidDe Plumping Anti-Aging Drone bestrijdt rimpels en zorgt voor verjongend effectBeschermd tegen UV-straling door oleuropeïne en luteolineArtisjokolie speelt een rol in de functie van de huidbarrière..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Voedende anti-aging nachtcrèmeFluweelzachte textuur met de essentie van roos en jasmijnOndersteunt de huid s ’nachts met de regeneratieprocessen De Plumping Anti-Aging techniek bestrijdt rimpels en zorgt voor verjongend effectBevat vitamine A + E..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 29