Menu
Winkelwagen

Selftan

Self Tan
We put the glam into your glow

Bodylotion als self tan

Dankzij de heerlijke bodylotion met self tan van That’so geniet je het hele jaar door van een zongebruinde huid. Onze zelfbruinende formule biedt een onmiddellijke upgrade op de standaard DHA-kleur. In ons aanbod vind je diverse soorten zelfbruiners. Voor ieder lichaam is een geschikte soort bodylotion én kleur te vinden.


Onze bodylotion met self tan geeft je een zongebruinde huid gedurende het hele jaar

Onze collectie aan zelfbruiners voor gezicht en lichaam voeden je huid en geven je tegelijkertijd een mooie, subtiele kleur. De bodylotion met self tan verzorgt op die manier niet alleen je lichaam, maar geeft ook nog eens een stralend resultaat. Voor ieder huidtype is er een passende zelfbruiner. De ene zelfbruiner heeft namelijk een sterker effect dan de andere. Wil je een echt donkere huid? Dan kies je voor een van onze extra donkere zelfbruiners.


Vind een passende zelfbruiner in ons aanbod

Ben je op zoek naar een goede bodylotion met self tan, die je huid hydrateert? Bekijk dan ons assortiment. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende zelfbruiners. Koop een self tan-set waarmee je gelijk de juiste producten in huis haalt. Als je ervoor kiest om de zon in te gaan, heb je ook keuze uit self tan met SPF 50. Zo ben je ook nog eens beschermd tegen Uv-straling. Plaats je bestelling eenvoudig online of neem contact met ons op via het contactformulier als je vragen hebt over de zelfbruiners..

Spray die direct een sunkissed bruine kleur geeftHydrateert en voedt de huid , antiaging effect Vlekt nietHeeft geen onaangename geur (vrij van erythrulose)Makkelijk uit kleding en haar te wassenDirect bruine kleur die door ontwikkelt tussen 2 a 3 uur na het aanbrengenHoudt 4 dagen aan6% DHA (D..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Beschrijving:Zachte mousse voor het direct verwijderen van de bruine teint.Verrijkt met aloë-sap met hydraterende werkingBevat natuurlijke extracten van kamille en citroen met een verzachtend effect op de huidReinigt de huid op milde wijze...
€24,00
Excl. BTW:€19,83
On-The-Go Extra Dark
Vernieuwd
Spray die direct een intensieve bruine kleur geeftHydrateert en voedt de huid, anti aging effectVlekt nietRuikt lekker (vrij van erythrulose)Makkelijk uit kleding en haar te wassenDirect bruine kleur die door ontwikkelt tussen 2 á 3 uur na het aanbrengenHoudt ongeveer 4 dagen aanBevat 10% DHA (Dihyd..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
6% DHA (Dihydroxyacetone) direct een bruine kleurkleurt 2 a 3 uur na het aanbrengen nog  doorBESTEL TIP: Aanbrengen met onze Tanning Mittkleur : sunkissedintensief hydraterendmakkelijk aan te brengen met onze handschoenkleur houd 4 dagen aansunkissedgeen vlekkengeen onaangename geurmakkeli..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
BESTEL TIP: Aanbrengen met onze Tanning Mittdirect een bruine kleurkleurt 2 a 3 uur na het aanbrengen nog  doorkleur : sunkissedintensief hydraterendmakkelijk aan te brengen met onze handschoenkleur houd 4 dagen aanprachtige intens bruine kleur geen vlekkengeen onaangename geurmakkelijk ui..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Transparante bruinings sprayVocht inbrengend en anti-agingGezonde en natuurlijke bruine kleur Kleurt op in de 2-3 uur na het aanbrengenGeeft niet afGeen vlekkenLaat geen onaangename geur achter op de huid6 % DHA (Dihydroxyaceton)   ..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Voedende bruiningsspray voor gezicht en lichaamHydraterend en anti-verouderend door toevoeging van hennepwaterDirect bruine kleurKleurt door tot 3 uur na het aanbrengenVlekt nietGeen onaangename geur (vrij van erythrulose)6% DHA (Dihydroxyaceton)    ..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Vegan transparante spray voor gezicht en lichaamSunkissedSnel absorberende spray EcoSpray en milieuvriendelijkKleurt door tussen 2 tot 3 uur na het aanbrengenHoudt 3 dagen aan4% DHA (Dihydroxyaceton)   ..
€29,00
Excl. BTW:€23,97
Vegan spray voor gezicht en lichaamPrachtig diep bruine kleurVerzorgend en hydraterendKleurt door tussen 23 uur na het aanbrengenHoud 5 dagen aan EcoSpray en milieuvriendelijk8% DHA (Dihydroxyaceton)   ..
€29,00
Excl. BTW:€23,97
Semitransparante bruiningsspray voor gezicht en lichaamTevens after shave; bevat een lekkere geur zoals een after shave)SunkissedHydraterend en verstevigend voor de huidDirect bruine kleurVlekt niet Geen onaangename geur (vrij van erythrulose)Kleurt door tot 3 uur na het aanbrengenHoudt 3 dagen..
€32,00
Excl. BTW:€26,45
Vocht inbrengende spray die tevens after shave is (bevat een lekkere geur zoals after shave) Te gebruiken voor het gezicht en lichaam Direct intens bruine kleur Bevat natuurlijk bronzen voedingspigment wat zorgt voor een prachtige kleur Kleurt door tot 3 uur na het aanbrengen 4 a 5 dagen een mo..
€32,00
Excl. BTW:€26,45
Of bestel de luxe HD TAN BOX !!!Creme die bruint, hydrateert, en anti aging effect heeftBESTEL TIP: Aanbrengen met onze Tanning MittKleurt direct intensief bruin door toevoeging van ultra brons pigmentMatrixyl toegevoegd voor verbetering van de elasticiteit van de huidKleurt 23 uur doorHoudt 5 dagen..
€40,00
Excl. BTW:€33,06
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20