Over Ons

Why we love That’so so much

Al meer dan 15 jaar beste vrienden en beide met hun eigen werk altijd extreem druk. Pascalle als styliste en Christian als PR-manager. Tijdens de eerste COVID-19 golf, viel een groot deel van het werk weg. Shoots werden afgezegd, merken cancelden, oftewel de wereld stond op zijn kop.
Pascalle koopt als fashion & beauty addict overal ter wereld beauty producten die ze niet kent en die er mooi uit zien. Zo viel haar oog op een flacon That’so On the Go Extra Dark die ze tijdens een zomervakantie een keer had gekocht in Italië. Nadat ze deze geprobeerd had was ze laaiend enthousiast. Een heerlijk bruin gezicht. Het geluksmoment van de dag! Toen de spray bijna op was sloeg de paniek lichtelijk toe. In Nederland bleek het niet verkrijgbaar en zo kwam Christian in beeld.
Of hij eens uit wilde zoeken waar dit product vandaan kwam en of er al een distributeur was voor de Benelux. Hij kwam bij de producent in Italië uit en die gaf aan nog niet vertegenwoordigd te worden in die landen. Ze gaven aan wel interesse te hebben om distributeur te worden en het merk in de markt te gaan zetten. Vanaf augustus 2020 werd CP Company een feit en vertegenwoordigen zij dit mooie merk.

Onze missie is om iedereen hetzelfde geluksgevoel te geven dat wij iedere keer weer ervaren als we onze producten gebruiken.