Veelgestelde vragen

Over Zelfbruiner

Hoe lang blijft zelfbruiner zitten?

Zelfbruiner blijft meestal 5 tot 7 dagen zitten, afhankelijk van het type product en uw huidverzorgingsroutine.

Hoe werkt zelfbruiner?

Zelfbruiner bevat dihydroxyaceton (DHA) dat reageert met de dode huidcellen, waardoor de huid tijdelijk donkerder wordt.

Is zelfbruiner slecht voor je?

Zelfbruiner is over het algemeen veilig voor gebruik. Het is een veiliger alternatief dan blootstelling aan UV-stralen.

Wat is de beste zelfbruiner?

De beste zelfbruiner is afhankelijk van uw huidtype en voorkeuren. Zoek naar producten met goede beoordelingen en natuurlijke ingrediënten. Thats'so is in 2023 als beste getest in Canada en Italie.

Hoe krijg je zelfbruiner van je handen?

Gebruik een scrub of een mengsel van bakpoeder en citroensap om zelfbruiner van je handen te verwijderen.

Hoe krijg je zelfbruiner van je lichaam?

Exfolieer uw huid met een scrub of gebruik een zelfbruiner remover.

Hoe haal je zelfbruiner weg?

Gebruik een exfoliërende scrub, zelfbruiner remover, of een mengsel van citroensap en bakpoeder.

Hoe lang moet zelfbruiner intrekken?

Laat zelfbruiner meestal 6-8 uur intrekken voor het beste resultaat.

Hoe vaak moet je zelfbruiner smeren?

Dit hangt af van het product en uw gewenste kleurdiepte, maar over het algemeen één keer per week.

Hoe breng je zelfbruiner aan?

Exfolieer de huid, gebruik een applicatiehandschoen en breng de zelfbruiner in secties aan voor een gelijkmatige dekking.

Hoe gebruik je zelfbruiner?

Bereid de huid voor door te exfoliëren, breng de zelfbruiner gelijkmatig aan en laat het goed intrekken.

Hoe zelfbruiner aanbrengen op gezicht?

Gebruik een product speciaal voor het gezicht en breng het voorzichtig en gelijkmatig aan.

Wat is zelfbruiner?

Zelfbruiner is een product dat de huid tijdelijk een bruine kleur geeft zonder blootstelling aan UV-stralen.

Wat is het verschil tussen de on the go (extra) dark en on the go clear?

Het verschil tussen deze 2 producten is dat de On The Go (Extra) Dark vrijwel meteen een( intens) bruine kleur geeft. De On The Go Clear heeft 2 tot 3 uur nodig om tot de uiteindelijke kleur te komen, de uiteindelijke kleur is hetzelfde als de On The Go Dark. De Dark is qua kleur sunkissed en de Extra Dark echt 2 weken vakantie in de zon kleur.

Ik heb een extreem lichte huid, welke producten kan ik het beste gebruiken?

Wanneer je een lichte huid hebt kun je het beste gaan voor de On The Go Dark, of On The Go Clear. (Zie hierboven wat jij het fijnste vindt werken). Dit zijn de 2 wat natuurlijkere zelfbruiners binnen ons assortiment. Zorg er wel altijd voor dat je van te voren goed exfoliërd. Je kunt hiervoor onze Tan Extender Scrub gebruiken die ervoor zorgt dat je huid fluweelzacht wordt en de perfecte basis heeft voor de producten.

Is zelfbruiner schadelijk?

Nee, onze producten bevatten geen schadelijke stoffen! Het geen waardoor je bruin wordt is de werkzame stof: DHA (Dihydroxyaceton). Onze producten bevatten juist ingrediënten die je huid voeden en verzorgen. Je hoeft dus niet in aanraking te komen met Uv-straling wat extreem schadelijk is voor je huid. Huidkanker word in de aankomende jaren volksziekte nummer 1 , ben dus slim gebruik goede zon bescherming Laat die zonnebank voor wat het is en stap nooit meer af van selftan!

Hebben jullie speciale zelfbruiner producten voor mannen?

Jazeker! Al onze producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen maar de Terra Dark en de Terra Extra Dark zijn speciaal voor mannen. Dit zijn bruinende, hydraterende, geparfumeerde aftershave sprays voor een prachtige, intense kleur met een kruidige en aromatische geur. Een leuk cadeautje voor je man, broer, vriend, vader of zoon dus!

Hoelang blijft de zelfbruiner zitten?

Dit verschilt natuurlijk per product en de manier waarop je de kleur bijhoudt. Al onze zelf bruinende producten bevatten DHA en afhankelijk van het percentage DHA blijven ze tussen de 3 en 7 dagen goed zitten. Een paar dingen die je kunt doen waardoor de kleur langer mooi blijft: Zorgen dat je huid goed droog en schoon is zonder dag, nacht of body crème deze kun je daarna wel aanbrengen. Van te voren goed scrubben met onze Tan Extender Scrub Je lichaam dagelijks insmeren met onze Gradual Tanning Moisturizer.

Hoe zorg ik ervoor de ik de producten het beste aanbreng, en hoe blijven ze het langste mooi?

Mousse: Voordat je de mousse aanbrengt op het lichaam kun je voor het mooiste effect van te voren scrubben en eventueel scheren. Exfoliëer zodat het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd wordt en je de beste en zachte ondergrond hebt om het op aan te brengen. Voor het beste resultaat kun je hiervoor onze Tan Extender Scrub gebruiken, de formules sluiten perfect op elkaar aan. Aanbrengen op een schone huid zonder bodylotion of andere crème Maak gebruik van onze Tanning Mitt en breng een gewenste hoeveelheid mousse aan op de handschoen en smeer je lichaam in. Je kunt iedere dag een kleine hoeveelheid Gradual Tanning Moisturizer op je lichaam aanbrengen om de kleur zo mooi en egaal mogelijk te onderhouden maar ook als je dit niet doet is de kleur prachtig , youre ready to glow!

Spray: Zorg ervoor dat je een schoon, gereinigd gezicht hebt zonder crème of Make-Up resten. Doe je haar eventjes uit je gezicht eventueel met een haarband, en houd de spray ongeveer 30cm van je gezicht af. Je maakt 5 keer een verticale beweging over het gezicht van boven naar beneden, je voelt wanneer je je hele gezicht gehad hebt dit zijn ongeveer 5 banen, daarna maak je een kruis over je gezicht van links naar rechts. Hierna maak je een kruisbeweging over het gezicht, in de nek en in de hals. E Voilà! Wil je over de spray, Make-Up of crème aanbrengen? Wacht dan een paar minuutjes zodat je huid goed droog is.

Welk product kan ik het beste gebruiken?

Ben je een enorme fan van een bruine kleur en wil je er direct uit zien alsof je een paar dagen in de zon hebt gezeten of van een week Ibiza terugkomt? Ga dan voor de On The Go Dark respectievelijk On the go Extra Dark voor je gezicht. Voor je lichaam is de Glam Body Mousse fantastisch, deze breng je aan met de handschoen en geeft direct een bruine teint, de Dark is sunkissed de Extra Dark is echt diep bruin. Al onze self tan producten verzorgen de huid maar wil je een product wat je een lichte teint geeft en de huid intens verzorgt en laat stralen dan zouden wij de Golden Beauty adviseren, hier is o.a. hyaluronzuur aan toegevoegd. Vind je het nou fijner om de spray transparant aan te brengen en geleidelijk, gedurende de dag mega mooi op te kleuren, ga dan voor de On The Go Clear!

Geven de zelfbruin producten af op kleding of lakens?

Nee, dit is niet het geval. De enige keer dat dit gebeurt is als je het niet goed laat drogen en meteen je kleding aantrekt of je bed in stapt. Wanneer dit gebeurt was je het er extreem makkelijk uit, no worry’s dus!

Wat voor geur heeft de zelfbruiner?

Onze producten hebben een heerlijke frisse geur die niet overheerst de “vieze” geur die normaal in zelfbruiners zit is bij ons verwijderd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de geur te sterk of te aanwezig is, hij ruikt heerlijk bij het opbrengen en daarna is hij geurloos.

Over Thats'so

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Nee, maar we hebben natuurlijk wel tenminste je adres en naam nodig om je pakketje te versturen. Het verschil is dat we je gegevens dan niet in de database bewaren en je het de volgende keer weer in moet vullen. Het is dus niet noodzakelijk maar wel een stuk makkelijker voor ons maar al helemaal voor jou!

Welke betaalmethoden hanteren jullie?

Paypal, iDeal, Bancontact en creditcard betalingen.

Welke verzendopties bieden jullie?

Wij versturen via DHL

Hoe lang duurt het voor ik mijn order ontvang?

Orders die voor 15.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag nog verzonden met DHL. In principe ontvangt u het pakket dan de volgende dag.