Retourbeleid

Allereerst, dank u voor uw aankoop bij That'so Nederland!

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, staan we klaar om te helpen. Onze producten kunnen binnen 7 dagen na de oorspronkelijke aankoop van het product geretourneerd worden.

Retourbeleid

Als het een retour is vanwege een fout van That'so (het ontvangen product is beschadigd of als het het verkeerde product ontvangen is), zal That'so 100% van de retourkosten op zich nemen en de verzending van een nieuw(e) product(en).

Als het een retour is vanwege de klant (verandering van gedachten over het product, verkeerd product besteld), zal de klant 100% van de retourkosten op zich nemen.

Om in aanmerking te komen voor een retour, zorg ervoor dat:

  • Het product is gekocht in de laatste 7 dagen
  • U heeft de bon of het bewijs van aankoop
  • Het product is niet geopend

Producten die niet aan deze criteria voldoen, kunnen niet geretourneerd worden.

Terugbetalingen zullen binnen 7 dagen na ontvangst plaatsvinden.

Omruilen

Zolang een artikel nog in de originele staat is, accepteren we ruilingen. Wij zullen het nieuwe product terugsturen naar uw afleveradres en vragen u om de leverings- en retourzendkosten te dekken.

Verantwoordelijkheid

Geretourneerde artikelen zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze ons bereiken, dus zorg ervoor dat ze goed ingepakt zijn en onderweg niet beschadigd kunnen raken!

Aangezien het pakket tot het bij ons terugkomt uw verantwoordelijkheid blijft, zorg ervoor dat u een verzendbewijs krijgt voor het geval u contact met ons moet opnemen over uw retour.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die per ongeluk naar ons zijn teruggestuurd. Als u deze naar u terug wilt laten sturen, zullen we u vragen de bezorgkosten te betalen.

Redelijk gebruik

Als we een ongebruikelijk patroon van retouractiviteit opmerken dat niet klopt, dan zullen we het account moeten deactiveren en alle geassocieerde accounts.

Beschadigde artikelen

Als u een beschadigd product heeft ontvangen, neem dan binnen een periode van 30 dagen na de aankoopdatum contact met ons op. Na deze periode zullen we geen vervanging of terugbetaling voor een beschadigd product kunnen aanbieden.

Artikelen in de uitverkoop

Artikelen die in de uitverkoop zijn, kunnen niet worden terugbetaald.

Retourformulier

Als U een product aan ons wilt retourneren vult U dan het onderstaande retourformulier in.